Sinupret za prost vdih

Vas muči nahod in zabit nos? Rešitev je na dlani. Podjetje Farmedica vam ponuja njihov izdelek, ki se glasi Sinupret. Zdravilo se dobi v vseh bolje založenih lekarnah in slpetnih lekarnah. Na voljo je Bno tablete, tablete in Sinupret kaplice.

Sinupret Bno tablete so običajne tablete samo da imajo močnejšo učinkovitost. Običajno ga vzamemo ob začetku prehlada za preprečitev zabitega nosu ali pa ga vzamemo ob že vnetih sinusih ali ob zabitem nosu da se odmaši. Tablete so primerne za odrasle in otroke starejše od 12 let, ki vzamejo Sinupret 1-krat na dan. Ena škatlica je za 6-7 dni, kar je še posebej primerno za zdravljenje prehlada. Sinupret kaplice je prav tako kot Bno tablete primerno vzeti ob začetku prehlada, ali za preprečitev zamašitve nosu. Odrasli naj uporabljajo kaplice Sinupret 3x na dan po 50 kapljic, otroci starejši od 7 let 3x na dan po 25 kapljic, otroci stari od 2 pa do 6 let pa naj vzamejo kapljice 3x na dan po 15 kapljic. Sinupret kapljice je priporočeno uporabljati teden do 10 dni, ob prehladu pa do takrat dokler ne mine. Sinupret tablete je priporočeno jemati ob prehladu za preprečitev zamašitve nosu. Lahko jih jemljete tudi preventivno pred prehladom in ob vnetju sinusov. Za odrasle je priporočljivo jemanje tablet 3x krat na dan po 2 tableti, otroci starejši od 7 let pa 3x na dan po 1 tableto. Tablete ob problemih z nahodom jemljemo pribljižno od 7 do 10 dni.

sinupret

Farmedica lahko kontaktirate za informacije na telefonski številki 01 5240 216 vsak delavnik od 8.00 do 16.00, ali jim pišete na njihov e-poštni naslov farmedica@farmedica.si. Poleg zdravila Sinupret imajo na trgu tudi druga različna zdravila visoke učinkovitosti. Poleg tega je na njihovi spletni strani mogoče prebrati raznorazne nasvete, ki so jih podali strokovnbjaki. Poleg tega tržijo tudi izdelke za otroke kot so izdelki za odpornost in zamašen nos.