David Vidrih v Vietnamu

Ves svet Vietnam pozna po grozoviti vojni, ki se je tam odvijala. Od tega je že kar nekaj let, toda ostanki vojne tam še vedno ostajajo. Davidovo potovanje po Vietnamu je vsekakor zelo zanimivo in lahko tudi poučno, zato smo se odločili, da vam o njem nekaj več tudi povemo. David Vidrih je človek, ki je prepotoval skoraj da že celi svet. Danes je David Vidrih prav gotovo eden izmed najbolj prepoznavnih Slovenskih popotnikov po svetu, saj je v zadnjih nekaj letih obiskal nemalo krajev, ki si jih verjetno želi obiskati prav vsak.

david vidrih

Pomembno je, da o Davidu izveste čimveč, saj boste tako lažje spremljali njegovo zgodbo in sledili njegovim korakom po svetu. David Vidrih zelo rad potuje in nazadnje je obiskal Vietnam. Vietnam je država, ki je od Slovenije oddaljena zelo veliko kilometrov. Tam je se je pred leti odvijala vojna, ki jo verjetno vsi zelo dobro poznamo. Tam so bili zelo hudi času v času vojne in le redko kdo se jih rad spominja ali bolje rečeno nihče se ne rad spominja teh krajev, saj je bilo tam zelo veliko trpljenja.

Po Davidovih besedah je tam še danes mogoče zaslediti ruševine in ostanke, ki so ostali od te hude vojne v tistih krajih. Pomembno se je zavedati, da je David Vidrih videl že veliko krajev sveta, toda ta ga je prav posebej zaznamoval! V članku, ki ga najdete na zgornji povezavi boste lahko prebrali veliko zanimivosti, ki jih je po vrnitvi v svojo domovino David Vidrih zapisal. Pomembno je tudi to, da je David dobil potrebne izkušnje, ki mu bodo koristile pri nadaljevanju njegovih potepanj po svetu. Pravi, da je potrebno obiskati tudi takšne kraje, ki so jih v preteklosti zajele takšne katastrofe, saj se človek tam zamisli in se v svojih mislih vrne v tiste čase, ko je bilo v tistih krajih najhuje. David Vidrih je svetovni popotnik, ki bo v prihodnosti obiskal še veliko krajev!