Še malo in bo obvezna vinjeta 2017

Prav kmalu bo postala vinjeta 2016 obvezna v kolikor se boste želeli voziti po Slovenskih avtocestah in obvoznicah. V kolikor vinjeta 2016 ne bo pritrjena na vaše vetrobransko steklo, potem vas bo verjetno ustavila policija in vam izdala kazen, prepovedana pa vam bo nadaljnja vožnja po avtocesti ali obvoznici. Vinjete imamo sedaj v Sloveniji že kar nekaj let. Ljudje sprva nismo točno vedeli kaj naj si mislimo, toda danes pa že počasi vemo, da so vinjete po svoje zelo uporabne.

vinjeta

Seveda imajo v primerjavi s pobiranjem cestnine določene prednosti, seveda pa se za nekatere ljudi najdejo tudi slabosti. V kolikor ste človek, ki veliko kilometrov prevozi, potem menimo, da vam bo vinjeta prišla še kako prav. Veliko je ljudi, ki jih zanima zastonj vinjeta 2017. Obstaja sedaj kar nekaj nagradnih iger, ki vam bodo pomagale, da boste prišli do brezplačne vinjete. Seveda boste potrebovali nekaj sreče in  v kolikor je sreča vaš zaveznik, potem menimo, da nebi smeli imeti nekih večjih težav, da nebi vsaj na eni nagradni igri zadeli vinjete. Vinjeta 2017 se bo podelila na kar nekaj prireditvah in pri kar nekaj nagradnih igrah, tako da pohitite in si zagotovite mesto v bobnu, ki vam bo omogočalo, da boste tudi vi bili izžrebani.

V kolikor vinjeta 2017 stane preveč za vas, potem je bolje, da je ne kupujete. V kolikor jo boste kupili, boste pač imeli priložnost, da se boste vozili po slovenskih avtocestah in po slovenskih obvoznicah. Obvoznice so tiste, ki se jim nekateri ljudje skoraj da ne morejo izogniti. V kolikor vinjeta 2016 še ni pri vas doma, se čim prej odpravite po nakupih, saj vam bo kmalu zmanjkalo časa in boste morali čakati v vrsti, da boste dobili svojo vinjeto. Vinjeta 2017 bo stala nekje okoli 110€ tako da v kolikor jo lahko dobite brezplačno, bo to vsekakor zelo dobrodošlo za vas.