Poročno fotografiranje je ključni del poročnega slavja

Poročno fotografiranje je eden ključnih, pa tudi najdražjih elementov poročnega slavja. Poročnega fotografa je težko izbrati, saj je trenutno ponudba na trgu res obširna. Pri izbiri morate paziti, da izberete takega, pri katerem vam ustreza tako slog kto cena, seveda pa ne gre brez osebnega sestanka, preden se dokončno odločite. Poročno fotografiranje je namreč izredno pomembno, saj slike ostanejo za vedno pri vas in vas na vaš veliki dan spominjajo še dolgo v vašem zakonu.

Poročni fotografi se razlikujejo predvsem po slogu. Določenim je bližja naravna fotografija, spet drugi prisegajo na uporabo Photoshopa. Pred dokončno izbiro si temeljito oglejte portfelj vsakega fotografa in se prepričajte, da vam njegov slog res ustreza. So morda fotografije preveč pastelne? Barve preživahne? V vsakem primeru se prepričajte, ali je to res to. Poročno fotografiranje ima namreč toliko različnih slogov kot obstaja fotografov.

Poročno fotografiranje

Pomemben element je tudi cena. Cene poročnih fotografov segajo od nekaj sto pa do nekaj tisoč evrov, pri tem pa ne smete spregledati svojega proračuna. Če vam namreč ta ne dovoljuje porabe več kot na primer 400 evrov za izbrano poročno fotografiranje, nima smisla, da sploh gledate dražje fotografe, saj boste samo razočarani, ker si jih ne morete privoščiti. Izbiro pa vam lahko olajšajo razni portali, ki omogočajo pošiljanje povpraševanj več fotografom naenkrat. Tam lahko izberete kriterije, ki veljajo za vas: proračun, želen slog, želene lastnosti fotografa, datum, kdaj ga potrebujete itd. Tako boste prepričani, da se vam bodo javili samo taki, ki navedenim pogojem ustrezajo.

Kot je bilo povedano že večkrat, je poročno fotografiranje izredno pomemben del vašega poročnega slavja, zato izbire ne prepuščajte naključju, prav tako pa upoštevajte vaše pogoje. Preden se dokončno odločite, pridobite čim več ponudb, da bo vaša odločitev resnično utemeljena in ustrezala vsem vašim potrebam, željam in zahtevam. Poskrbite, da bo vaš veliki dan kar najlepši in da ga ne boste nikoli pozabili.