Ponudba lego kock in otroštvo

Kot majhni otroci, smo imeli zelo radi lego kocke. Ponudba lego kock ni bila velika, ampak smo bili veseli, se družili med seboj s sorodniki in prijatelji. Nosili smo jih v šolo, kjer smo se skupaj s sošolci igrali med seboj, ko smo čakali, da so po nas prišli iskat starši. A najbolj smo bili veseli, ko smo dobili nove, saj lego kock se nisi mogel nikolu naveličati. Velikokrat, ko smo šli skupaj s starši v trgovino in so nas spustili za nekaj minut, so takoj vedeli kje se bomo nahajali, tako da jih ni nič skrbelo. Ponudba lego kock je bila pestra, z različnimi oblikami in velikostimi. Vedno smo želeli vzeti eno s seboj, vendar velikokrat nam to ni uspelo. A vseeno smo bili veseli, saj smo vedeli, da jih bomo enkrat dobili s časom.

Ponudba lego kock se je v današnjem času zelo povečala, kar pa je čisto logično. Veliko je novih filmov in serij na kar je vplivalo tudi proizvajalce lego kock, da so naredili figure junakov iz posameznega znanega filma ali serije. Žal pa je ponudba lego kock s prodajo znižala z leti. Otroci niso več dobivali toliko lego kock kot so jih včasih, ampak sedaj dobivajo sodobno tehnologijo, kot je naprimer iPod, tablični računalniki in celo pametni telefon.

Ponudba lego kock

Ponudba lego kock je na spletni strani MojPaket.si velika. Lahko si  izberete med Lego Batman za otroke, ki imajo radi superjunaka Batmana. Lahko si izberete tudi med Lego City, kar je bilo včasih zelo popularno. Za mlajše pa so tudi ponudbe Lego Disney Princess, Lego Juniors ter Lego Duplo. Za bolj starejše pa je na izbiro Lego Star Wars in Lego Jurassic World.

Vsak, ki je dobil lego kocko v roke, si je lahko ustvaril nekaj novega, svojega, in to je tisto, kar je podjetje želelo iz nas. Spodbujali so nas k kreativnosti in k samemu razvoju naših možganov.