Pametni telefoni in pametne ure

Ste si kdaj želeli pametno uro? Ali pa se zanimate za nakup novega pametnega telefona za vas ali pa za vaše bližnje? Potem obiščite spletno stran www.malakoala.si in si zagotovite svoje pametne ure in pametni telefoni tudi vi.

pametni telefoni

Na njihovi spletni strani boste našli pestro izbiro različnih pametnih telefonov in pametnih ur različnih svetovno znanih proizvajalcev le teh.

Na kaj moramo paziti, ko kupujemo pametni telefoni? Paziti moramo na njihove lastnosti, kot so na primer njihova cena, velikost RAM pomnilnika, vrsta operacijskega sistema (Android, iOS in tako dalje), tip procesorja in njegovo hitrost delovanja, resolucijo, velikost ekrana, trajanje garancije in tako naprej.

Podobne lastnosti imajo tudi pametne ure, le malo drugačne.

Zakaj pa ljudje sploh potrebujemo pametne telefone? Včasih smo telefone potrebovali zato, da bi lahko nekoga poklicali, dan danes pa je to zadnja stvar, ki jo na samem pametnem telefonu delamo. Na njemu lahko pošiljamo sms sporočila, brskamo po spletu, uporabljamo razno razne aplikacije, kot so na primer Facebook, Instagram, YouTube in tako dalje, nastavimo budilko, ki nas bo zjutraj zbudila, da ne bi zamudili v šolo ali službo in podobno.

pametne ure

Pametne ure pa uporabljamo zato, ker včasih s seboj ne moremo vzeti pametnega telefona in so ure bolj praktične, ponujajo pa iste opcije ali pa podobne opcije kot pametni telefoni.

Dostava njihovih produktov je brezplačna.

Njihove artikle lahko vrnete nepoškodovane v roku štirinajstih dni od dneva nakupa.

Če se tudi vi zanimate za nakup pametnega telefona ali ure, potem vam predlagamo, da obiščete spletno stran malakoala.si, do katere link je naveden v vrhu članka in si izberete svojega / svojo.

Kontaktirate jih lahko preko njihove mobilne telefonske št. ali pa preko njihovega e mail naslova. Prav tako jih lahko obiščete v Kamniku.