Nakit, ki privablja poglede

Predvsem ko se gre za ženske je nakit nepogrešljiv modni dodatek. In tukaj nastopi gospa Mihaela Kežman, ki izdeluje unikatni nakit. Ta nakit je narejen z veliko mero ljubezni ter pozornosti, trudi se za prav vsak izdelek. Vsi njeni izdelki pa vsebujejo sporočilo o naši vrednosti in unikatnosti.

Ker je gospo vodila velika želja po ustvarjanju, je morala skozi težka obdobja učenja, preizkušanja in veliko napak, zato je morala znova in znova delati ponovitve. To so seveda vse dragocene izkušnje, katere je pridobila skozi leta dela. Prav največ se je naučila od njenih mentorjev, ki so že velikokrat predstavili svojo kolekcijo nakita:  Donna Kato, Eva Haškova, Klavdija Kurent, Natalia Garcia de Leaniz in Daniel Toress. Seveda so nekateri med njimi celo svetovno priznani. Tudi s Sabino Remar (Miss Universe) se je srečala njena ustvarjalna pot. Sabina je zelo dobra manekenka in tudi krasna oseba, s katero pa sta nato začeli izdelovati nakit. Kaj kmalu je njuno sodelovanje že obrodilo sadove in je kmalu nastala prva in tudi druga kolekcija nakita ( S kolekcija ter kolekcija Moč besed), idej pa je ostalo še veliko in v prihodnosti lahko pričakujemo le vrhunski nakit.

nakit

Oglejte si tudi kolekcijo SunRay ter kolekcijo Srebrna. V nakit sta vnesli veliko različnih vzorcev in barv. Gospa Kežman pri ustvarjanju najraje dela po navdihu, preizkuša vedno nove možnosti kako bi z nakitom še bolj poudarila žensko, njeno nežnost, edinstvenost in barvitost. Cilj ji je, da z njenim nakitom poudari in izrazi to kar ženske dejansko globoko v sebi so. Ne glede na to kam se odpravljate, je  nakit, še posebej unikatni, super izbira kadar si želimo popestriti svoj videz. Ljudje smo pač takšni, da ne maramo biti kot ostali in zato izberemo nekaj posebnega in drugačnega. Ročno izdelan unikatni nakit je okolju popolnoma prijazen in zelen, tako da lahko predstavlja tudi odlično darilo za naše najbližje.