korito za prtljažnik

Danes ni družine, da ne bi imela doma vsaj en avto. In ko imamo avto imamo tudi stroške takšne ali drugačne. Nikoli nismo zadovoljni z opremo avta. Vedno iščemo nekaj novega, da dodamo našem jeklenem konjičku. Iščemo načine, kako bi mogoče v notranjosti ostal čim bolj čisti. Ker notri ga je težko čistit z mokro krpo, posebej po sedežih ali tleh. Not v avtu se dobijo tepihi, kaj pa za v prtljažnik. Danes se tudi že dobi korito za prtljažnik.

korito za prtljažnik

Mogoče kdo prvič sliši za korito za prtljažnik, priznam tudi jaz nisem vedela najprej kaj je to. Ampak, ugotovila sem da imamo tudi mi to v avtu samo nikoli nismo prav poimenovali. Korito je narejeno iz plastike, damo ga v prtljažnik, da lažje čistimo. Vse okoli ima mali rob, če bi se kaj polilo, da nam ne teče po samem prtljažniku. Če vam je lažje mogoče razumet, kot kakšen tepih, samo tepihi so iz gume, korito za prtljažnik pa je iz prožne plastike. Zelo primerno je v našem avtu, saj se rado včasih zgodi, da ko kaj tekočega kupimo da nam steče. Seveda, če boste imeli v prtljažniku koritu, najbolj enostavno vzamete doma ven in ga splahnete z vodo.

Če še nimate korita v prtljažniku kar veselo v nakup. To ni taki velik denar, da si ne bi mogel vsak privoščit. V Silux imajo veliko izbiro, samo vedet morate, da vam vsako korito za prtljažnik ne paše. Korita so narejena za vsak avto posebej. Malo pobrskajte in boste sigurno našli za svoj avto korito. Mogoče se vam je kdaj že kaj polilo po avtu in ste morali čistit ter sušit. Od danes naprej ne boste imeli več teh težav, če boste kupili za prtljažnik korito.

Opremite svoj jekleni konjiček tako, da boste imeli čim manj dela s čiščenjem tudi v prtljažniku. Korito samo sperete pod vodo, obrišete ali posušite in daste že nazaj v prtljažnik.