Kaj so refurbished računalniki?

Če iščete nov namizni računalnik, so refurbished računalniki odlična izbira za vas. To so računalniki ki so zaradi neke napake bili poslani nazaj v tovarno kjer so jih izdelovalci pregledali, očistili če je potrebno in popravili poleg tega pa so zamenjali še kakšno komponento če je bila uničena in naložili programsko opremo. Za tem so bili ponovno zapakirani, dodali so jim garancijo in jih poslali v prodajalno. Prednost teh računalnikov je to da so veliko cenejši, klub temu pa delujejo tako kot če bi bili novi in imajo garancijo ki zagotovi pravilno delovanje.

Refurbished računalniki najpogosteje pridejo od trgovcev ki niso uspeli prodati produkta, so ga imeli kot razstavni model, je bila embalaža uničena med transportom in še nekaj drugih možnosti je. Takšne računalnike trgovec odpošlje nazaj v podjetje kjer ga pregledajo, očistijo, popravijo in pošljejo trgovcu. Cene teh računalnikov so toliko nižje ker se izdelek ne šteje kot nov, kljub temu pa komponente niso rabljene, kar pomeni odlično kakovost po znižanih cenah tudi do 40% cenejše kot novi računalniki z popolnoma enakimi komponentami.

refurbished računalniki

Refurbished računalniki so najpogosteje računalniki za hišno uporabo ali pa za podjetja ki ne zahtevajo visoko zmogljivih računalnikov, ampak vseno lahko najdemo nekaj refurbished računalnikov ki so dobri za spletne igre, grafično oblikovanje in ostale programe ki zahtevajo močan računalnik.

Poleg tega pa so refurbished računalniki tudi okolju prijaznejši, namesto da bi jih takoj odpeljali na odpad jih popravijo in prodajo kot odličen izdelek. Seveda pa je prijazen tudi vaši denarnici kot že omenjeno lahko z njim prihranite do 40% kar lahko znaša tudi 100€ in več. Refurbished računalniki pa tudi zagotavljajo kvaliteto ki je ena izmed najpomembnejših stvari ki jih moramo upoštevati, to zagotavljajo s garancijo. Zato se vedno splača razmisliti o tej ponudbi. Za več informacij si poglejte zgornjo povezavo.