Izjemno potovanje Tajska

Potovanja so izjemna stvar, sploh če to delate s srcem in če jih znate doživeti ter se jim prepustiti. na svetu je mnogo različnih držav, kultur, lezikuv in seveda ljudi, zato si s potovanji širimo svoja obzorja in se naučimo strpnosti do drugačnih. Odkrivamo lahko čisto drugačen svet od našega, kjer je nam nekaj nenormalnega normalno ter obratno. Ena izmed zelo zanimivih dežel v Aziji je seveda Tajska. Ob besedni zvezi potovanje Tajska si ljudje ob tem predstavljamo rajske plaže, kristalo morje in vroče sonce.

Zakonca Suzana in Sebastijan Mehle sta se odločila, da se odpravita na potovanje prav na Tajsko, vendar pa je bilo to čisto drugačno od katerega drugega. Odločila sta se, da se s seboj na potovanje vzameta svojega dojenčka. Svoje izkušnje s tem pa sta tudi zaupala časpisu na dlani. Celoten članek na temo potovanje Tajska si lahko preberete na njihovi spletni strani, ki jo najdete na naslovu www.nadlani.si.

potovanje Tajska

Suzana in Sebastijan sta se odločila, da se z malo hčerkico Ano odpravita na potovanje Tajska. Prvi korak njihovega potovanja je predstavljala izbira letalske družbe s katero se bodo odpravili na tajsko, pri tem pa so bili pozorni na ceno in mesta prihodov ter odhodov. Ko so prispeli so si seveda najprej ogledali glavno mesto Tajske, Bangkok, potem pa so se odpravili  svoj hotel, kjer so bili prijazno sprejeti, razgled iz njihovega balkona pa je bil fantastičen.

Naslednji dan so začeli z ogledi najznamenitejših točk, ki jih nudi potvanje Tajska. to so seveda budistični templji nad katerimi je bila družinica navdušena. Čeprav sta zakonca s sabo imela majhno hčerkico, jima to ni oteževalo potovanja, ampak sta kvečjemu le še bolj uživala in to potovanje jih je zagotovo še bolj zbližao.