David Vidrih je popotnik svetovnega formata

Zagotovo ste že slišali za ime David Vidrih. Če vsaj malo potujete, ste verjetno naleteli tudi na kakšen njegov blog, v katerih opisuje svoja potovanja in občutke, ki jih tam doživlja. David Vidrih je zagotovo eden tistih, na katere se izplača obrniti po nasvet glede potovanja.

David Vidrih

David Vidrih je oseba, ki že od mladosti dalje zelo rad potuje. Vedno rad poudari, da za potovanje ne potrebujemo ogromno denarja, ker se da precej poceni priti skozi, in prav zato so njegovi nasveti precej cenjeni. Marsikdo od nas je namreč v isti koži in nasveti nekoga, ki tudi sam ni potoval z ravno polno denarnico, so zelo uporabni ter pridejo človeku pogosto prav. David Vidrih je prepotoval že skoraj vso Evropo, sedaj pa vedno bolj potuje po tistih oddaljenih krajih, kot sta Gvatemala in Indija. Ti eksotični kraji ga vedno bolj privlačijo, pravi, saj se mu zdi, da je čar potovanj ravno v tem, da dobiš priložnost spoznati kulturo, ki je doma nikoli ne bi. David Vidrih je vsekakor oseba, ki se na potovanju povsem vživi v kulturo ljudi, ki jih kot turist obišče. Posebej turistični kraji mu niso ravno najljubši, saj meni, da so mnogo preveč skomercializirani in nekako ne dajo tistega občutka pristnosti kraja, kamor smo odpotovali. Prav zaradi odnosa, ki ga ima na potovanjih, je doživel že marsikaj in tako je David Vidrih tudi oseba, ki zna iz prve roke povedati, kako živi kakšna kultura in kakšne navade ima. Tudi prehranjevalne, saj se David Vidrih nikoli ne boji poskusiti kaj novega in kar se hrane tiče, zares ni izbirčen.

Do zdaj se mu še ni zgodilo, da bi na kakšnem potovanju doživel kaj pretresljivega, kar bi ga odvrnilo od nadalnjih potovanj. David Vidrih se tako z novim letom podaja na nove poti, poln optimizma in želje spoznati in obiskati še več.